Lansingerland – Wijkagente Annemiek Roos waarschuwde op 2 april via berichtendienst Twitter voor inbrekers welke actief zijn in Lansingerland. In korte tijd heeft zij al meerdere inbraken geregistreerd.

“Haal de sleutel uit het slot van uw voordeur of achterdeur. Ik heb al meerdere woninginbraken gehad waarbij een gaatje wordt geboord naast de sleutel. Daarna is de deur makkelijk te openen”, zo schrijft de wijkagente op Twitter. Bel bij verdachte zaken meteen 112. Daar pak je inbrekers mee!

In korte tijd zijn er in de woningen aan de Stationssingel, Castellum, Louis Paul Boonstraat en Simon Carmiggeltstraat in Berkel en Rodenrijs ingebroken.

Foto: © Annemiek Roos | Twitter: @Wijkagent_Roos

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten