Berkel en Rodenrijs/Rotterdam – De brandweerlieden van kazerne Berkelse Poort werden vrijdagavond 3 april gealarmeerd voor een brand op het dak van een wooncomplex aan de Grindweg in Rotterdam. 

De brandweer van Rotterdam en Berkel en Rodenrijs werden omstreeks 22:40 uur gealarmeerd voor een brand op het dak van een wooncomplex. Iemand belde de brandweer nadat hij of zij vlammen had gezien. De brandweerlieden kwamen met spoed ter plaatse en hebben onderzoek gedaan op het dak.

Op het dak werd niets aangetroffen. De brandweer is daarop weer ingepakt en retour kazerne gegaan.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten