Bergschenhoek – Vrijdagmiddag 27 maart heeft de gemeente vanwege het Coronavirus het skatepark in het Annie MG Schmidtpark volledig afgesloten voor publiek.

Medewerkers van gemeente Lansingerland hebben vrijdagmiddag in opdracht van de gemeente het skatepark in het Annie MG Schmidtpark volledig afgesloten. Dit is een besluit nadat is gebleken dat gezinnen en vele jongeren ondanks de nieuwe maatregelen om 1,5 meter afstand te nemen dit niet in acht nemen. Er kan door de gemeente niet volledig gehandhaafd worden dat jongeren 1,5 meter afstand van elkaar houden, hierop is besloten om het park af te sluiten.

Urban Sportspark

Ook het Urban Sportspark is nu door de gemeente volledig afgesloten, dit gebeurde op zaterdagochtend 28 maart. De toestellen van het Urban Sportspark worden dagelijks door vele personen gebruikt, waardoor besmetting niet kan worden voorkomen.

Hoelang de afsluiting van kracht blijft is onbekend.

Tuin van Floddertje

Het tuin van Floddertje wordt niet door de gemeente afgesloten, dit omdat hier alleen maar jongere kinderen komen en geen jongeren.

Deze maatregelen gelden tot nader order en in lijn met de maatregelen die vanuit de Rijksoverheid worden gecommuniceerd.