Berkel en Rodenrijs – Dinsdagmiddag 24 maart hebben twee wijkagenten een bosje bloemen gekregen van een meneer.

Tijdens een surveillance werden twee wijkagenten van Berkel en Rodenrijs verrast met een bosje bloemen uit blijk van waardering voor hun werk. Het was voor hun een onbekende man. De man was erg emotioneel vertelde Annemiek Roos, één van de wijkagenten.

De agentes vonden het een mooi gebaar en hebben de bloemen aangenomen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten