Bleiswijk – Een 63-jarige inwoonster uit Bleiswijk raakte zaterdag 21 maart om 21.30 uur op de Meidoornstraat gewond toen een onbekende man haar trachtte te beroven van haar tas.

De vrouw kwam omstreeks 21.30 uur thuis en op het moment dat zij naar haar voordeur liep, werd zij volkomen onverwacht door een onbekende persoon van achteren hard op het hoofd geslagen en tegen de grond getrokken. De nog onbekende man, trachtte de handtas van de vrouw af te pakken en trok de vrouw daarbij hard over straat waarbij de vrouw gewond raakte aan haar schouder. Doordat de vrouw hard gilde, kwam gelukkig direct een buurtbewoner naar buiten waarop de man haar losliet en zonder buit  wegrende in de richting van de Edisonlaan en de Beukenlaan.

Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling laten stellen.

Signalement verdachte

Van de dader is het volgende signalement bekend: man, leeftijd tussen de 18-25 jaar. Lengte 170 – 180 m. De man heeft een lang, slank postuur en hij droeg witte sportschoenen.

Heeft u informatie die van belang kan zijn, bel dan met 0900-8844. Anoniem bellen kan ook, via M op 0800-7000.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten