Nederland – Zondagmorgen 22 maart rond 11.30 uur heeft de Rijksoverheid een NL-Alert verstuurd.

Iedereen wordt verzocht om de instructies van de Rijksoverheid op te volgen door 1,5 meter afstand te houden en thuis te blijven als men zich ziek voelt of verkouden is. Berscherm uzelf en de mensen om u heen.

Het versturen van een NL-Alert is bijzonder. Dat gebeurt alleen bij berichten met de hoogste prioriteit.

Samen tegen Corona!

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten