Berkel en Rodenrijs – Het parkeerterrein van de McDonalds aan de Celciusstraat in Berkel en Rodenrijs is sinds de nieuwe maatregelen volledig afgesloten vanwege het Coronavirus.

Op dit moment is het alleen mogelijk om eten te bestellen in de McDrive. De parkeerplaats is afgesloten met lint, het is daardoor niet mogelijk om na het bestellen het eten op de parkeerplaats te nuttigen. De reden hiervoor is omdat het fastfoodrestaurant anders volgens de wet niet voldoed aan de eisen van een afhaal restaurant. Het gebruiken van de parkeerplaatsen buiten het terrein is wel toegestaan, dit zijn namelijk algemene parkeerplekken.

Met fiets door de McDrive

Voor de beperkingen bij vanwege het Coronavirus was het bij McDonalds in Berkel en Rodenrijs na 23:00 uur toegestaan om met de fiets door de McDrive te rijden. Sinds de nieuwe maatregelen mag ook dit niet meer.

Een reden kon een werknemer van het fastfoodrestaurant niet geven. “Je hebt pech, ik mag alleen automobilisten helpen”, aldus een medewerker.

Zo mag je in deze Coronacrisis alleen eten halen bij de McDonalds als je met de auto komt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten