Bergschenhoek – Zaterdagochtend 21 maart werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand aan de Jacob Marislaan in Bergschenhoek.

De brandweer van kazerne Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs rukte met spoed uit. Eenmaal ter plaatse bleek er geen brand te woedden in een bijgebouw ,zoals een keet of een schuur, maar een barbecue welke in brand stond.

Of de barbecue daadwerkelijk in brand stond is niet bekend. Evenals of de ter plaatse gekomen brandweerlieden daadwerkelijk iets hebben geblust.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten