Bergschenhoek – Donderdagavond 12 maart is de kermis op parkeerterrein aan de Berkelseweg in Bergschenhoek per direct gesloten.

Omstreeks 21:00 uur is de kermis op de parkeerplaats aan de Berkelseweg in Bergschenhoek per direct gesloten. Dit is naar aanleiding van de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus.

Vanmiddag om 17:30 uur kon de woordvoerder van Gemeente Lansingerland nog niks zeggen over een eventuele sluiting van de kermis. Vanavond is tijdens een persconferentie besloten om evenementen met meer dan 100 personen af te lassen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten