Landelijk /Lansingerland – De politie heeft acht mensen in onder meer Bergschenhoek en Rotterdam aangehouden. De aanhoudingen zijn het resultaat van een landelijk onderzoek naar witwassen.

Bij een grote actie in juni vorig jaar doorzocht de politie woningen en bedrijfspanden in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Reeuwijk, Amstelveen, Eindhoven en Riel. Toen werd niet alleen beslag gelegd op administratie, auto’s, luxe goederen en contant geld, maar ook op een woning in Rotterdam en een luxueus verbouwd pand in Capelle aan den IJssel.

Het onderzoek ging hierna verder en leidde dinsdag en vorige week tot de aanhouding van de acht verdachten. Vijf verdachten zitten nog vast.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten