Bleiswijk – De politie heeft tijdens het bestrijden van de brand van 6 maart aan de Marijkelaan in Bleiswijk de bewoner aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de brand. 

De 35-jarige man was tijdens de uitslaande brand aanwezig in zijn woning, de politie heeft de man tijdens het bestrijden van de brand  aangehouden. “We hebben de 35-jarige bewoner aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de brand”, laat een woordvoerder van de Politie aan de redactie weten.  “Nader onderzoek moet uitwijzen of hij ook daadwerkelijk hieraan schuldig is. De verdachte is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling van zijn letsel, aldus de woordvoerder”.

De woning is dezelfde middag verzegeld voor nader sporenonderzoek.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten