Berkel en Rodenrijs – Vrijdagavond 6 maart werd de brandweer gealarmeerd voor een Openbaar Meldsysteem melding (OMS) aan de Nobelsingel in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer werd omstreeks 23:40 uur gealarmeerd nadat het ontruimingsalarm van het bedrijfsverzamelgebouw afging. De brandweerlieden zijn met spoed ter plaatse gekomen en hebben het pand gecontroleerd. Ook een sleutelhouder kwam ter plaatse om de brandweer toegang te verlenen,

Na controle bleek er niets aan de hand te zijn, de brandweerlieden uit Rotterdam Rijnmond ,kazerne Frobenstraat in Rotterdam, konden weer retour kazerne.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten