Bergschenhoek – Dinsdagavond 3 maart werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een medisch incident in een woning aan de Ave Bonnemastraat in Bergschenhoek.

Omstreeks 21:37 uur werd een ambulance gealarmeerd naar een woning aan de Ave Bonnemastraat.  Kort na de alarmering van de ambulance volgde het Mobiel Medisch Team. De arts van het Mobiel Medisch Team kwam met de auto ter plaatse,  hij heeft het ambulancepersoneel ondersteund.

Het slachtoffer is na behandeling door het ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten