Lansingerland – Agenten van politie Midden-Schieland hebben zaterdagavond 29 februari op meerdere locaties in het verzorgingsgebied een alcoholcontrole gehouden.  weekend heeft de politie Midden-Schielan op meerdere locaties in het verzorgingsgebied een alcoholcontrole gehouden.

Tijdens de controle liepen meerdere personen tegen de lamp, de politie heeft zeven bestuurders aangehouden en zes keer een proces verbaal moeten opmaken wegens rijden onder invloed van alcohol. Er is één persoon aangehouden vanwege drugsgebruik.

Waar de alle controles precies hebben plaatsgevonden is niet bekend, één van de locaties was op de Boterdorpseweg ter hoogte van het gemeentehuis.

Foto: Facebook; Politie Midden-Schieland

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten