Berkel en Rodenrijs – Zondagmiddag 1 maart werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een medisch incident in een woning aan de Klapwijkse Eilanden in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 12:30 uur werdt een ambulance gealarmeerd naar een woning aan de Klapwijkse Eilanden.  Kort na de alarmering van de ambulance volgde het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter. Het Mobiel Medisch Team zijn nabij de Klapwijkse Eilanden geland en hebben het ambulancepersoneel ondersteund.

Het slachtoffer is na behandeling door het ambulancepersoneel met ondersteuning van het Mobiel Medisch Team naar het ziekenhuis vervoerd.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten