Berkel en Rodenrijs – Dinsdagmiddag 25 februari ontving de brandweer een melding voor een nacontrole aan de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer heeft diverse metingen verricht in een woning nadat het stroom was uitgevallen en er een vreemde lucht werd waargenomen. Voor de zekerheid werd de gaskraan dichtgedraaid. Door de brandweer zijn geen gevaarlijke stoffen gemeten.

De brandweerlieden zijn na diverse metingen te hebben verricht weer retour gegaan naar kazerne. Er is niemand gewond geraakt.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten