Rotterdam/Bergschenhoek- Zondagmiddag 23 februari zijn de hulpdiensten met spoed uitgerukt na een melding van een persoon te water aan de Bosweg in Bergschenhoek.

De hulpdiensten ,waaronder het wateroppervlakte reddingsteam van kazerne Capelle aan den IJssel, kwamen met spoed ter plaatse. De locatie van de melding was niet helemaal duidelijk waarop de brandweer, politie en Staatsbosbeheer zijn gaan zoeken.

Eenmaal door het Lage Bergse Bos gewandeld kwamen de hulpverleners een hoopje dameskleding en dames laarzen tegen wat nabij het water lag.

Na overleg is besloten om de inzet af te breken. De kleding lag er vermoedelijk al meer dan een week. Of dit hoopje kleding en dames laarzen de aanleiding is van de melding persoon te water is niet bekend.

Voor zover bekend zijn er geen urgente vermissingen in de omgeving. De kleding is meegenomen en de hulpdiensten zijn weer retour.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten