Berkel en Rodenrijs – Zondagmiddag 23 februari is de brandweer met meerdere eenheden uitgerukt naar de Pastoor Velthuijsestraat in Berkel en Rodenrijs voor een melding van een gaslucht.

De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse en verrichte onderzoek. Na eerste metingen bleek het niet te gaan om een gaslucht. Uit onderzoek bleek het te gaan om een riolering welke door nog onbekende reden een stanklucht afgeeft.

Voor zover bekend heeft de brandweer weinig kunnen betekenen voor de bewoners.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten