Berkel en Rodenrijs – In de nacht van maandag op dinsdag 18 februari heeft de politie twee verdachten aangehouden nabij de Griendstraat nadat zij een bouwterrein hadden betreden.

Iets over 00:00 uur ontving de politie een melding van verdachte personen op een bouwterrein aan de Bosplaatstraat. De politie is direct met meerdere eenheden ,waaronder een hondengeleider, ter plaatse gekomen.

Na een zoekactie kon al snel één persoon worden aangehouden. Ook een tweede persoon kon in de omgeving van het bouwterrein worden aangehouden.

Bij de zoekactie is gebruik gemaakt van een diensthond. Eén van de verdachten is na eigen verklaring ook aangehouden voor het overtreden van Art. 8 wegenverkeerswet (rijden onder invloed van alcohol of drugs).

De twee verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en zullen daar worden gehoord.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).