Berkel en Rodenrijs – Zaterdagmiddag 11 januari  heeft er een mishandeling plaatsgevonden op Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs, de politie zoekt getuigen.

Zaterdag 11 januari omstreeks 14.30 uur ging het helemaal mis ter hoogte van Het Hoge Land 11. “Een mevrouw heeft het slachtoffer geholpen. Wij komen graag in contact met deze vrouw”, aldus de politie. Ook andere getuigen mogen zich melden.

Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten