Bergschenhoek – De politie is op zoek naar de rechtmatige eigenaar van een fiets welke zij aantroffen tijdens de surveillance-ronde nabij de Berkelseweg in Bergschenhoek.

Tijdens de surveillance troffen de agenten een fiets aan welke niet op slot stond en op de grond lag nabij de Berkelseweg. “Mocht iemand zijn prachtige fiets missen dan kunt u zich melden op het politie bureau in Berkel en Rodenrijs.”, meldt de politie op Facebook.

Foto: © Politie Midden Schieland -Facebook

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten