Berkel en Rodenrijs – Zaterdagavond 8 februari zagen reizigers die met de randstadrail onderweg waren van Rotterdam naar Den Haag dat één van de medepassagiers een vuurwapen bij zich had. Nadat dit bekend werd bij het personeel werd de metro stilgezet op station Westpolder in Berkel en Rodenrijs.

Gewaarschuwde agenten gingen het treinstel in waar zij de man overmeesterden en in de boeien sloegen. Erg lastig was dit niet, want zij wisten hem in zijn slaap te verrassen.

De verdachte, een 21 jarige Rotterdammer is aangehouden. Bij hem werd een echt vuurwapen gevonden, dat uiteraard in beslag is genomen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten