Bergschenhoek – Maandag 3 februari zijn er op de Berkelseweg in Bergschenhoek drie mobiele telefoons gevonden, dat meldt de politie op social media.

De telefoons zijn gevonden ter hoogte van het zorgcentrum Groenzoom. De politie zoekt via social media de eigenaar van de telefoons. “Bent u de eigenaar van de telefoons, dan mag u bellen naar 09008844”, aldus de politie op Facebook.

Vermeld dan het registratienummer 2020037079.

© Politie Midden-Schieland / Facebook

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten