Bergschenhoek – Op maandagochtend 3 februari heeft de politie een inval gedaan in een bedrijfspand aan de Leeuwenhoekweg in Bergschenhoek, na de inval is er enige tijd onderzoek gedaan in het pand.

Maandagochtend kwam de politie met meerdere eenheden ter plaatse bij een Boxspring-zaak aan de Leeuwenhoekweg in Bergschenhoek. Zij hebben enige tijd met behulp van drie verschillende diensthonden onderzoek verricht.

Wat de aanleiding van het onderzoek is, dat is nog niet bekend. Een woordvoerder van Politie Rotterdam Rijnmond kon nog niets bevestigen over het onderzoek.

Voor zover bekend is er niets aangetroffen in het bedrijfspand.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten