Bergschenhoek – Maandagmiddag 3 februari werd de brandweer gealarmeerd vanwege een benzinelucht in een appartementencomplex aan de Rietveldstraat in Bergschenhoek.

De brandweer kwam zonder spoed ter plaatse en heeft een controle uitgevoerd bij de bergingen in het complex. Uit onderzoek bleek dat er een bromfiets in een berging stond welke benzine heeft staan lekker. De bromfiets is naar buiten gebracht en het pand is geventileerd door deuren van het pand enige tijd open te houden.

“De benzinelucht was al vanaf vrijdag te ruiken en trok inmiddels door heel het appartementencomplex, hierop heb ik voor de zekerheid de brandweer gealarmeerd.” laat een bewoner weten.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten