Berkel en Rodenrijs – Dinsdagochtend 28 januari is er een flinke gaslek ontstaan bij werkzaamheden op het Bachplein Berkel en Rodenrijs.

Het lek ontstond bij werkzaamheden in de voortuin van een woning. De hulpdiensten zijn ter plaatse gekomen en hebben een ruim gebied afgezet. In totaal zijn er tien woningen rondom het lek direct ontruimd. De bewoners van de ontruimde woningen werden bij de buren opgevangen en voorzien van een lekker warm kopje koffie.

Netbeheerder Stedin is ter plaatse gekomen om de gasleiding af te sluiten en het lek te dichten.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten