Berkel en Rodenrijs – Dinsdagmiddag 28 januari  werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Krugerlaan in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 16:50 uur ontving de brandweer een melding van gebouwbrand aan het Krugerlaan, de brandweer kwam met meerdere eenheden met spoed ter plaatse. Een buurtbewoner zag lichte vonkjes uit de schoorsteen komen waarop de bewoners en de brandweer werden gealarmeerd.

De brandweerlieden hebben zowel in de woning als in de schoorsteen een controle uitgevoerd, hierna zijn zij weer retour kazerne gegaan.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten