Bleiswijk – Donderdag 23 januari is er ingebroken in een personenauto aan de Prismalaan West in Bleiswijk.

Donderdag 23 januari hebben onbekenden tussen 07:00 uur en 17:30 uur ingebroken in een personenauto welke stond geparkeerd aan de Prismalaan West nabij het station Lansingerland-Zoetermeer. Het gaat om een Peugeot 508, uit het voertuig is het dashboard gesloopt en apparatuur weggenomen.

Er is inmiddels aangifte gedaan bij de politie.

Heeft u iets gezien, heeft u camerabeelden of heeft u andere informatie ?

Neem contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten