Berkel en Rodenrijs – Zondagmiddag 19 januari is de brandweer gealarmeerd voor een gaslucht wat werd geroken buiten een woning  aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer werd tegen 18:00 uur gealarmeerd nadat een bewoner een aardgas lucht rook in de woning. De lucht kwam uit de voortuin van de woning. De brandweerlieden zijn direct gestart met het verrichten van metingen. Eerder deze week waren er werkzaamheden in de tuin van de woning, vermoedelijk is hierbij een gasleiding geraakt.

Netbeheerder Stedin is ter plaatse gekomen om verder metingen te verrichten en eventuele lekkage te dichten.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten