Bleiswijk – Zondagmiddag 12 januari werden de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een reanimatie aan de Plevierstraat in Bleiswijk.

Omstreeks 15:45 uur werden de hulpdiensten waaronder de brandweer, politie en twee ambulances gealarmeerd voor een reanimatie aan de Plevierstraat, ook het Mobiel Medisch Team werd ingevlogen. Na enkele minuten werd het reanimatie-alarm voor zowel burgerhulpverleners als voor de hulpdiensten geannuleerd. De brandweer kon retour en het MMT kreeg een vervolgmelding in Den Haag.

Twee ambulances en de politie waren ter plaatse. Het ambulancepersoneel hebben een kindje behandeld, waarna het kindje met moeder ,zonder spoed, naar het ziekenhuis is vervoerd.

Het is ons niet bekend hoe het kindje het maakt.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten