Bleiswijk – Woensdagavond 8 januari ontving de politie een melding van een bedreiging met een vuurwapen aan de Van Speykstraat in Bleiswijk. 

De politie ontving iets voor 19:00 uur een melding van een ‘bedreiging met een vuurwapen bij een woning’ aan de Van Speykstraat in Bleiswijk, de politie kwam direct met meerdere eenheden en in kogel- en steekwerende vesten ter plaatse.

Langere tijd is de politie actief geweest in de woonwijk, de agenten deden onderzoek rondom een woning aldaar. Door middel van een ladder zijn zij een balkon op geklommen. In de desbetreffende woning bleek niemand thuis te zijn.

Voor zover bekend is er niemand aangehouden, de politie doet verder onderzoek naar de melding.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten