Berkel en Rodenrijs – Dinsdagochtend 7 januari kwamen de politie en brandweer in actie voor een gewonde zwaan aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs.

De brandweer en Dierenambulance kwamen ter plaatse nadat een voorbijganger een zwaan vast zag zitten tussen het spoor onder het viaduct. De hulpverleners hebben het dier dat vast zat tussen betonblokken van het spoor van de RandstadRail E-lijn tussen Den Haag en Rotterdam bevrijd. Om een veilige werkplek te creëren is het metroverkeer tijdelijk stilgelegd totdat de zwaan bevrijd was.

De Dierenambulance heeft de zwaan meegenomen voor verdere behandeling.

Foto’s: Jessica Euser

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de  Whatsapp tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Lansingerland).

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten