Bergschenhoek – Dinsdagmiddag 31 december is er omstreeks 14.30 uur brand ontstaan in een opslagbox  op een schoolplein van een school aan de Stampioendreef in Bergschenhoek.

De brandweer was snel ter plaats en had de brand snel onder controle. Meerdere spullen in de opslagbox hebben schade opgelopen. De politie zoekt contact met de eigenaar van de box om deze goed af te sluiten.

Vermoedelijk is vuurwerk de oorzaak van de brand.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten