Bergschenhoek – Dinsdagmiddag 31 december zijn de spuitgasten van kazerne Berkelse Poort opnieuw gealarmeerd, ditmaal voor een buitenbrand aan het Landmeterplein in Bergschenhoek.

De brandweerlieden waren net weer terug op de kazerne na een brandje in een opslagbox op een schoolplein aan de Stampioendreef in Berschenhoek. Zij konden daarna weer terug. Ditmaal naar het Landmeterplein, hier werd een buitenbrand gemeld.

De brandweer kwam met spoed ter plaatse, ondanks de snelle inzet van de brandweer konden zij niet voorkomen dat een scooter, welke in brand stond, zou uitbranden. Er was enige tijd flinke rookontwikkeling te zien door de brand.

Vermoedelijk is brandstichting de oorzaak, de politie is op zoek naar de eigenaar. Medewerkers van gemeente Lansingerland komen ter plaatse om het wrak op te halen.

| Ingezonden via de Whatsapp Tiplijn |

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten