Bergschenhoek – Dinsdagavond 31 december werd de brandweer gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Zuiderparklaan in Bergschenhoek.

Omstreeks 22:30 uur werden de brandweerlieden gealarmeerd voor een mogelijke voertuigbrand aan de Zuiderparklaan. Op een parkeerplaats tussen twee geparkeerde voertuigen bleek een Dixi in brand te staan.

De brandweer heeft de brand met schuim geblust. Twee naast geparkeerde voertuigen hebben geen schade opgelopen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten