Bergschenhoek – Donderdagavond 26 december heeft er een poging inbraak plaatsgevonden in een woning aan de Leeuwenhoekweg in Bergschenhoek.

De poging inbraak heeft donderdagavond 26 december tussen 19:10 uur en 19:30 uur plaatsgevonden in een woning aan de Leeuwenhoekweg. Terwijl de bewoners thuis waren is een bloempot door een ruit gegooid. De dader(s) is/zijn niet in de woning gekomen.

Heeft u iets gezien, heeft u camerabeelden of heeft u andere informatie over de inbraak?

Neem contact op met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten