Berkel en Rodenrijs – Dinsdagmiddag 24 december heeft er een steekpartij plaatsgevonden in een bedrijfspand aan de Celsiusstraat in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 12:30 uur is er een ruzie uitgelopen in een steekpartij in een bedrijfspand aan de Celsiusstraat. Hierbij is één persoon gewond geraakt aan zijn hand en neus. Het slachtoffer is aanspreekbaar en na behandeling door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft één persoon aangehouden en doet op dit moment onderzoek naar het steekincident.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten