Rotterdam / Lansingerland – Zaterdagavond 21 december is een fietser overleden na een flink ongeval op de N209 / Doenkade in Rotterdam.

Omstreeks 18:30 uur kwamen een fietser en een personenauto op de N209 / Doenkade ter hoogte van de Annie Verbeek-Orhlaan met elkaar in botsing. Meerdere ambulances en ook het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse.

De personenauto en fietser kwamen op de oversteek met elkaar in botsing. De fietser is enkele meters meegesleurd met de personenauto. De fietser is behandeld door het ambulancepersoneel met ondersteuning van het Mobiel Medisch Team. Hierna is de man met een spoedtransport naar het ziekenhuis vervoerd.

De 33-jarige Rotterdammer is helaas alsnog in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De automobilist een 51-jarige man uit Bleiswijk is aangehouden wegens het veroorzaken van een ernstig ongeval. De man zit nog vast.

De politie heeft nog langere tijd onderzoek gedaan. Medewerkers van de Verkeers Ongevallen Analyse zijn ter plaatse gekomen en hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

Vanwege het onderzoek was de N209 langere tijd in de richting van Bergschenhoek en Bleiswijk afgesloten.

No Title

Het slachtoffer van de aanrijding op de kruising van de #Doenkade en de #AnkieVerbeekOhrlaan, een 33-jarige man uit #Rotterdam, is vanavond aan zijn verwondingen overleden. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeval loopt. https://t.co/MC4RFr1F9k

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten