Berkel en Rodenrijs – Maandagmiddag 16 december zijn twee fietssters gewond geraakt nadat er weer een aanrijding heeft plaatsgevonden op de rotonde van de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 15:40 uur kwamen twee fietssters en een personenauto met elkaar in botsing op de rotonde van de Oudelandselaan met de Klapwijkseweg. Omstanders schoten direct te hulp en alarmeerde de hulpdiensten.

Beide dames zijn behandeld door het ambulancepersoneel, één van de dames werd eerst gefixeerd in een vacuümmatras. Zij is uiteindelijk zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De andere dame is op eigen gelegenheid naar de dokter gegaan.

Zowel de fietsen als de personenauto hebben flinke schade opgelopen door het ongeval. De politie heeft bijgestaan met het invullen van de schadeformulieren. De verkeerspolitie is kort ter plaatse geweest om te kijken of er onderzoek nodig was, dit bleek echter niet het geval.

De rotonde was tijdens de afhandeling van het ongeval enige tijd afgesloten vanaf de Klapwijkse zoom.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten