Gewonde, ravage en aanhouding na ongeval op de N471 in Berkel en Rodenrijs

Berkel en Rodenrijs – Maandagavond 16 december heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen drie voertuigen op de N471 in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 18:15 uur kwamen twee personenauto’s en een bestelbus met elkaar in botsing nadat de bestuurder van de bestelbus achterop de personenauto’s klapte. Het ongeval vond plaats op de N471 tussen de Marconisingel en de Oudelandselaan.

De ambulancedienst kwam met spoed ter plaatse. Meerdere personen die betrokken waren bij het ongeval zijn door het ambulancepersoneel nagekeken. De bestuurder van de bestelbus is voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De N471 was tussen de Marconisingel en de Oudelandselaan tijdelijke afgesloten.

De brandweer kwam na enige tijd ook ter plaatse om de bestelbus te controleren, deze heeft kort na de aanrijding vlam gevat. Het brandje kon zelf door de betrokkenen geblust worden.

Aanhouding

Een agente die tijdens de bergingswerkzaamheden de afzetting verzorgde kon ternauwernood voorkomen dat zij werd aangereden door een auto. De automobilist is staande gehouden en na controle bleek hij onder invloed van alcohol te rijden. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

 

%d bloggers liken dit:

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten