Berkel en Rodenrijs – Zaterdagmiddag 14 december heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden op een rotonde van de Klapwijkseweg in Berkel en Rodenrijs.

De hulpdiensten werden omstreeks 13:35 uur gealarmeerd naar de rotonde Oudelandselaan met de Klapwijkseweg. Dit bleek niet de goede locatie van het incident. De hulpverleners hebben enige tijd rond gereden om de juiste locatie van het ongeval te vinden.

Gelukkig bleek bij aankomst aan de rotonde Klapwijkseweg met de Oostmeerlaan de ernst van het ongeval mee te vallen. Enkele personen zijn behandeld door het ambulancepersoneel, maar er hoefde niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Twee personenauto’s waren met elkaar in botsing gekomen. Beide voertuigen hebben lichte schade opgelopen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten