Bleiswijk – Zaterdagmiddag 14 december zijn de hulpdiensten gealarmeerd nadat er een personenauto tegen een boom is gebotst op de N209 – Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk.

Omstreeks 17:35 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden waarbij een personenauto tegen een boom is aangereden op de N209 – Nieuwe Hoefweg. De hulpdiensten zijn met spoed uitgerukt, waaronder de brandweer uit regio Haaglanden en Rotterdam Rijnmond. De brandweer hoefde niet in actie te komen, zij zijn na wat hand- en spandiensten weer vertrokken.

De bestuurder van de personenauto is behandeld door het ambulancepersoneel. Of het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis is ons niet bekend.

Zowel de boom als de personenauto hebben flinke schade opgelopen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten