De 26-jarige vrouw met haar zoontje van 14 maanden uit Ede die werden vermist, zijn in goede gezondheid in een hotel in Düsseldorf gevonden. Dat meldt de politie. De moeder is aangehouden voor onttrekking.

Gisteren werd een Amber Alert uitgedaan omdat de politie zich ernstig zorgen maakte over de gezondheid van de twee. Ze waren voor het laatst gezien in Utrecht.

De politie kreeg tientallen tips binnen.

In hotel

Vannacht zijn moeder en haar zoontje gevonden in een hotel in de Duitse stad nadat een getuige de twee had gezien. De precieze rol van de moeder wordt nog onderzocht. Beiden verkeren in goede gezondheid.

In verband met de privacy wil de politie verder geen mededelingen doen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten