Berkel en Rodenrijs – Maandagochtend 9 december is er een scooterrijder onderuit gegaan op de Molenwerfstraat in Berkel en Rodenrijs.

De hulpdiensten ontvingen omstreeks 11:00 uur een melding aan de Molenwerfstraat in Berkel en Rodenrijs. De ambulancedienst kwamen met gepaste spoed ter plaatse. Hier was een scooterrijder door nog onbekende oorzaak onderuit gegaan.

Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel, waarna de bestuurder is vervoerd naar het ziekenhuis.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten