Bleiswijk – Maandagochtend 9  december zijn de hulpdiensten omstreeks 10:45 uur gealarmeerd voor een medische noodsituatie aan de Grote Beer in Bleiswijk.  

Een ambulancedienst en de Traumahelikopter uit regio Rotterdam-Rijnmond werden gealarmeerd nadat er iemand van de trap was gevallen in een woning. De Traumahelikopter is nabij het incident geland. Het MMT is door de politie naar het incident gebracht.

De toestand van het slachtoffer is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten