Berkel en Rodenrijs – Donderdagavond 5 december is de brandweer gealarmeerd voor een melding ‘nacontrole brand’ in een woning aan de Van Naeldwijcklaan in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 20:55 uur ontving de brandweer een melding van een brandje in een woning van een appartementencomplex aan de Van Naeldwijcklaan. De woning stond vol rook als gevolg van bak- en/of kookactiviteit. De brandweerlieden zijn met spoed ter plaatse gekomen en hebben de woning geventileerd.

Er is niemand gewond geraakt.

Foto: Archief foto © Spa-Media

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten