Berkel en Rodenrijs – Maandagavond 2 december ontving de politie een melding van een verwarde man welke langs de weg stond aan de Oudelandselaan in Berkel en Rodenrijs.

De politie is direct ter plaatse gegaan om in gesprek te gaan met de man. De man stond langs de Oudelandselaan in de berm geparkeerd, zijn auto had aan de voorzijde flinke schade. De oudere man bleek lichtelijk verward waarop de agenten hebben besloten om een ambulance ter plaatse te laten komen.

Het ambulancepersoneel heeft de man onderzocht in de ambulance en uiteindelijk voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd. De personenauto van de man had flinke schade. Vermoedelijk is de man tegen een lantaarnpaal aangereden, waar is niet bekend.

De politieagenten hebben vanwege de toestand van de man besloten om zijn rijbewijs in te nemen.

De personenauto is opgehaald door een bergingsbedrijf.

  

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten