Berkel en Rodenrijs – Maandagochtend 26 november is er een scooterrijder lichtgewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een personenauto op de kruising Oudelandselaan met de Stationssingel in Berkel en Rodenrijs.

De hulpdiensten kregen omstreeks 11:45 uur een melding van een aanrijding tussen een personenauto en een scooter. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen hebben schade opgelopen door het ongeval. De politie heeft beide partijen geholpen met het invullen van de schadeformulieren.

De jongeman is op eigen gelegenheid het ziekenhuis bezocht.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten