Berkel en Rodenrijs – Vrijdagmiddag 22 november is een fietser gewond geraakt nadat hij in botsing kwam met een personenauto aan de Prins Bernhardlaan in Berkel en Rodenrijs.

Een fietser en personenauto kwamen omstreeks 14:45 uur met elkaar in botsing op de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Berkelseweg. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De fietser is behandeld door het personeel van het rapid-response team, de jongeman hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis, dit doet hij op eigen gelegenheid.

De politie heeft beide partijen bijgestaan bij het invullen van de schadeformulieren, waarna de agenten de fiets van de jongeman hebben thuisgebracht.

Beide voertuigen liepen schade op door het ongeval.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten