Berkel en Rodenrijs  – Vrijdagavond 8 november werd de brandweer gealarmeerd voor een kat op hoogte in het Winkelpassage in Berkel en Rodenrijs.

Omstreeks 20:30 uur ontving de brandweer een melding van een kat op hoogte in het Winkelpassage in het centrum van Berkel. Omstanders belde de brandweer nadat zij gemiauw hoorde vanaf een overkapping.

De brandweerlieden kwamen ter plaatste en hebben met behulp van een ladder en een vlaggenstok het diertje geholpen om van het dak af te komen. De kat sprong vanaf het dak op een prullenbak en kwam zo weer veilig op met zijn pootjes op de grond terecht.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten